Afra Muller

Snel en kundig tot een aanpak komen om uw echtscheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen, met daarbij de belangen van de eventuele aanwezige kinderen en de cliënt vooropgesteld, dat is mijn passie.

Al weer enige jaren ben ik werkzaam als advocaat en daarbij gespecialiseerd in het familie- en jeugdrecht. Daarnaast ben ik, samen met Priscilla van de Pol, mede-eigenaar van PM advocaten handelend onder de naam advocatenkantoor Mutsaers in de binnenstad van Haarlem.

Aanvankelijk ben ik mijn loopbaan gestart bij de rechtbank Noord-Holland. Na een periode van ruim 12 jaar hier werkzaam te zijn geweest, heb ik de overstap gemaakt naar de advocatuur, waarvan ik geen moment spijt heb.

Het doorlopen van een echtscheidingsproces is elke keer weer anders, hetgeen telkens maatwerk leveren betreft. Of het nu het opstellen is van een ouderschapsplan of het vastleggen van de wijze van verdeling bij een gemeenschap van goederen, of de afwikkeling van de huwelijksvoorwaarden, dat proces blijft elke keer weer een uitdaging. Als er kinderen bij een echtscheiding zijn betrokken, staan hun belangen natuurlijk voorop. Het maken van alimentatieberekeningen behoort tot mijn specialiteit.

Ik ben verder lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA) en de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Gepassioneerd en betrokken samen werken met u met als doel maatwerk leveren, maakt dat ik op mijn best ben.

Met Divorce Care kunt u als cliënt het voordeel doen van een samenwerking van professionals die allen hetzelfde doel hebben, te weten op een snelle en doeltreffende wijze te komen tot een scheiding met daarbij passende afspraken over de daaraan verbonden gevolgen voor de eventuele kinderen, uw inkomsten, de woning maar ook andere vermogensrechtelijke gevolgen.

Met een hartelijke groet,

Afra

Advocatenkantoor Mutsaers
Barrevoetestraat 8 | 2011 WP Haarlem | 023 – 531 9499
a.muller@advocatenkantoormutsaers.nl | www.advocatenkantoormutsaers.nl

divorce-care-partners-scheiding-divorce-care-afra-muller